Creëer vroegtijdig een groot concurrentievoordeel

Elke bedrijfseigenaar is op zoek naar het volgende waar zij een concurrentievoordeel mee kunnen behalen. Zo proberen ze bijvoorbeeld sneller te leveren, goedkoper te zijn, een ruimer assortiment te hebben en ga zo maar door. Er zijn tal van manieren om een concurrentievoordeel te creëren, maar niet alles werkt overal even goed. Lever jij bijvoorbeeld een uitstekend product met de ideale after service, dan hoef je niet de goedkoopste te zijn om succesvol te worden. Probeer andersom te denken; waar zijn mijn (potentiële) klanten naar op zoek en hoe kan ik hen zo goed mogelijk van dienst zijn én blijven? Bij Expandior weten ze als geen ander dat data hier een zeer grote rol in gaat spelen in de toekomst.

Data is in vele vormen te verkrijgen

Bij Expandior geloven ze er heilig in dat data een onderneming zeer succesvol kan maken. En terecht! Data is namelijk in vele verschillende vormen te verkrijgen en kan gebruikt worden voor vele doeleinden. Zo kan data bijvoorbeeld gebruikt worden voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, optimaliseren van producten, website verbeteren, klantcommunicatie beter stroomlijnen en ga zo maar door. Data kan op enorm veel manieren verkregen worden én op vele manieren geanalyseerd, interpreteert en toegepast worden. Belangrijk is dat je iemand hebt binnen jouw organisatie die verantwoordelijk is voor het verzamelen en in kaart brengen van deze data. Een cursus van Expandior kan jou (of jouw werknemers) hierbij helpen.

Ruim aanbod cursussen van de hoogste kwaliteit

Een echte, professionele data-analist is van onschatbare waarde voor elke onderneming. Ieder bedrijf verzamelt bepaalde data, de vraag is alleen hoe en waarvoor wordt deze gebruikt of kan het gebruikt worden. Met een cursus van Expandior leert jouw werknemer (of werknemers) hoe zij data moeten verzamelen, analyseren en in kaart brengen om processen te optimaliseren. Zo is het makkelijker om een concurrentievoordeel te creëren. Doordat data in de toekomst alleen maar belangrijker zal worden doe je er dus goed aan om je eens te verdiepen in de vele verschillende mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *