Cursus python voor jouw eigen algoritme?

Python coding

De python cursus van Learnit zijn er op gericht om je een goede basis van Python bij te leren. Je kan deze cursus op locatie volgen, maar het is ook mogelijk deze online te doen. Je kan de python cursus dus ook via internet volgen waarbij je een trainer voor drie blokken per trainingsdag hebt die je live begeleid samen met andere deelnemers. In totaal is deze cursus drie dagen.

Je leert hier hoe eenvoudig het is om in Python the programeren. Deze skills kunnen je uiteindelijk tijd en geld besparen, omdat je wellicht automatische scripts of algoritmes kan gaan schrijven. Tijdens de training leer je ook de toepassingsmogelijkheden van Python en ga je echt te werk met verschillende projecten. 

Als je uiteindelijk Python kan schrijven kan je wellicht je eigen algoritmes schrijven die de tijd en geld kunnen gaan besparen. Bijna alles is mogelijk in Python dus je mogelijkheden zijn eindeloos. Deze cursus is daarvoor dus een goede basis. Deze cursus is ook goed voor mensen die Python codes willen kunnen lezen en ze niet per se zelf willen schrijven. Je krijgt namelijk een goed gevoel voor de code en je snapt wat er gebeurd. Enige voorkennis van programmeren is in deze training dus ook niet vereist. 

De training wordt in het Nederlands gegeven, maar de trainer beheerst de Engelse taal. In overleg kan er ook gebruik gemaakt worden van Engelstalige cursusmaterialen. Als er minimaal drie Engelstalige deelnemers zijn dan kan de cursus ook volledig in het Engels gegeven worden.
De prijs per is €475 exclusief BTW. Na afronding krijg je een Learnit-certificaat. Wil je meer informatie over de Python cursus of ben je benieuwd naar andere cursussen? Ga dan naar de website van Learnit.