Marketing
Zakelijk

Hoe optimaliseer je jouw CTR?

Veel bedrijven komen bij ons met de vraag hoe zij hun CTR kunnen verhogen. Natuurlijk weten wij van mad pack daar natuurlijk het antwoord op. Onze specialisten zitten elke dag diep in de nieuwste trends omtrent online marketing. In dit artikel geven wij jou gratis een aantal tips om je CTR te verhogen.

Optimaliseer je title-tags

De title-tag is eigenlijk iets wat je meteen moet optimaliseren, want deze valt als eerst op als een consument een bepaald zoekwoord intypt. Een goede title-tag die opvalt zal dus meer bezoekers naar jouw website trekken. Ook zou je hem bijvoorbeeld vragend kunnen maken, waardoor eventuele bezoekers nieuwsgierig worden. Ook kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld de huidige maand toe te voegen, hierdoor zien mensen dat is relevant is en zullen zij daar sneller op klikken

Rich-snippets

Een andere manier om je CTR te verhogen is het toevoegen van rich-snippets. Rich snippets zijn bijvoorbeeld het aantal beoordelingen die je gehad heb en de gemiddelde waardering daarvan. Mensen zullen zien dat dat veel mensen tevreden zijn, waardoor ze eerder op jouw advertentie zullen klikken.

Duidelijke META omschrijving

De META omschrijving zijn de twee regels die je onder je title-tag hebt staan. Door een goede META-omschrijving kan je mensen overhalen om naar jouw website te komen.

Optimaliseer voor mobiel

Google die geeft pagina’s die perfect zijn voor mobiel voorrang. Zij krijgen een speciale tag als een soort mobiel keurmerk. Het aantal mobiele gebruikers van het internet neemt nog steeds toe, daarom is dit super relevant. Kijk gerust is rond op https://www.madpack.works voor meer tips omtrent online marketing