Opleiding IT
Geen categorie

Tip voor een azure cursus

Een azure cursus kun je doen als je jouw kennis wilt verbreden of als je nog geen kennis hebt het opdoen. Of je kunt er voor kiezen om een cursus te doen om je geheugen op te frissen. 

Microsoft azure cursus voor beginners, gevorderden en experts

Een azure cursus kun je doen op verschillende niveaus. Zo kun je kiezen voor een beginners, gevorderden of experts cursus. Dat ligt aan de kennis die jij hebt. Heb jij veel kennis erover of misschien had je er al veel kennis over maar moet je het opfrissen of je hebt nog helemaal geen kennis. Uiteindelijk moet je het daarop baseren en de juiste niveau uitkiezen. Als IT-opleidingscentrum houden ze van ontwikkelen en de bedoeling van de niveaus is dat de professionals zich kunnen richten op hun rol. Je kan kiezen voor fundamentals als je wil kennismaken met de verschillende onderwerpen van Microsoft Azure. Als je de basiskennis als hebt en e je wil bijscholen tot een gevorderd niveau dan moet je kiezen voor associate training. Je kan er ook voor kiezen om je te gaan specialiseren in jouw vakgebied als Microsoft Certified expert tot een IT-specialist. 

IT opleiding gaan volgen

Exclusieve azure cursus vanuit het hoofdkantoor van Microsoft

Didacticum richt zich op de ontwikkeling van de IT-professional, maar ook op de ontwikkeling van IT-teams in zijn geheel. Je kan vanaf vier inschrijvingen interne trainingen krijgen over azure. Het doel van een cursus is dat je leert over de nieuwe technologieën en dat je die ook kunt toepassen. Tijdens de cursussen wordt je daar op voorbereid. Microsoft azure is de cloudoplossing van Microsoft. Azure wordt onder andere ingezet voor deployment, de bouw, en beheer van programma’s als infrastructuur. Databases en hosting zijn twee hele belangrijke bedrijfselementen en daarom worden ze via azure in de cloud geplaatst. Er zijn veel organisaties die zich fijn voelen omdat de cloud IaaS, PaaS en SaaS diensten bevat. 

Door een cursus te volgen krijg je meer inzicht in de functionaliteit van Microsoft azure. Een doel kan zijn om het te gebruiken voor dagelijkse beheer van een Microsoft azure omgeving of voor een Microsoft examen en certificering.