Waarom steeds meer mensen kiezen voor een Ikbenstil industrial pc

ikbenstil-workstation-im

Wanneer we denken aan computers dan denken we al gauw aan zo’n grote bak met beeldscherm zoals computers meestal te zien zijn in oude televisieprogramma’s. Bovendien kiezen steeds meer mensen voor een laptop dus de jongere generatie ziet niets anders meer voor zich dan dat. Er zijn echter een heleboel soorten pc’s, zoals de industrial pc. Steeds meer bedrijven kiezen voor een Ikbenstil industrial pc en gek is dat niet. Een industrial pc is namelijk heel iets anders dan die laptop die jij op je schoot hebt.

ikbenstil-lian-li-pc-9f

Wat is een industrial pc?

Een industrial pc of in Nederland ook wel gewoon industriële pc genoemd is een speciale computer. Deze computer is bedoeld voor industriële doeleinden. Hij heeft een vormfactor tussen een nettop en een serverrek. Industrial pc’s hebben bovendien een hogere betrouwbaarheid en zijn geschikt voor heel precies werk. Over het algemeen zijn ze wel een stuk duurder dan de normale computers die we kennen van televisie.

Ikbenstil-Video-editing

Speciale systemen

De industrial pc heeft een speciaal systeem dat specifiek is ontworpen voor in de automatiseringstechniek. Het wordt gebruikt in de systeembewaking, bijvoorbeeld voor offshore, brandweer- en politievoertuigen. Maar ook op andere plekken vind je deze pc’s. Op schelen van allerlei aard is de industrial pc niet meer weg te denken. Het fijne van Ikbenstil is dat zij maatwerk pc’s kunnen leveren. Wanneer je een industrial pc nodig hebt is dat heel handig want geen enkel bedrijf en geen enkel systeem is hetzelfde.